Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lesifotó: Meghan Markle és Harry nyilvános helyen csinálták

Lesifotó: Meghan Markle és Harry nyilvános helyen csinálták

Színes

Lesifotó: Meghan Markle és Harry nyilvános helyen csinálták

Színes

Promotions 14:14

Meghan Markle és Harry nem fogták vissza magukat, lencsevégre is kapták őket.

Meghan Markle és Harry nemrég a Santa Barbarán megrendezett lovaspóló tornán vettek részt, amit aztán II. Erzsébet unokájának csapata nyert meg.

A vasárnapi döntőn Meghan is jelen volt, hogy a lelátóról szurkoljon a férjének. Sussex hercegnője igencsak megadta a módját, hogyan tűnjön ki a jelenlévők közül. A 40 éves Markle egy széles karimájú kalapot vett fel, amihez egy fekete-fehér pöttyös blúzt és egy rövidebb, fehér szoknyát társított. Ezzel a szettel Meghan Julia Roberts ruházati összeállítását idézte meg a Micsoda nő! című romantikus film lovaspólós jelenetéből.

Az eseményen számtalan fotó készült a párról, a szemfüles fotósok még egy forró csókot is megörökítettek. Meghan ugyanis a díjátadón minden csapattag arcára puszit nyomott, a férjének pedig egy hitvesi csókkal gratulált a győzelemhez.

(Fotó: Profimedia)

Ezek után Markle észrevette, hogy a vörös rúzsa nyomot hagyott Harry száján, így aztán azt gondosan letörölte. Ez a romantikus, hétköznapi jelenet azonnal felrobbantotta az internetet, és most már nagyobb figyelemnek örvend, mint maga a sportesemény.

Harry nem olyan régen csatlakozott a Los Padres pólócsapathoz. Érdekesség, hogy ezt a klubot a herceg régi barátja, Nacho Figueres argentín sportoló vezeti, akit a lovaspóló David Beckhamjeként is emlegetnek.

Borítókép: Profimedia