promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csodatestű Brad Pittnek előkerült az eltitkolt ikertestvére, aki ezerszer jobban néz ki, mint a Harcosok klubja sztárja?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő fotók kerültek elő Brad Pitt szépfiú hasonmásáról.

Brad Pitt elképesztő népszerűségnek örvend Hollywoodban, és még mindig ő az egyik ügyeletes szépfiú. Az utóbbi időszakban azonban a filmjei mellett elsősorban az érdekelte a publikumot, hogy Brad Pitt vajon Angelina Jolie-tól való elválása után összejön-e újra korábbi feleségével, Jennifer Anistonnal? A pletyka még akkor indult be, amikor együtt látták őket egy üzleti vacsorán, sőt, az egyik német napilap még azt is megírta, hogy a Jóbarátok sztárja és Brad Pitt egy lakosztályban laktak.

Egyelőre azonban úgy hírlik, hogy nincsenek együtt. Erre pedig az egyik barátjuk is ráerősített.

Ám előkerült a semmiből egy férfi, aki azt állítja, hogy hihetetlen módon legyeskednek körülötte a nők, sőt, még a párkeresőből is le kellett venn ia fényképeit, mivel elképesztően hasonlít Brad Pitt-re, épp ezért a nők szinte elárasztották üzenetekkel, főleg olyanok, akik imádják Brad Pittet. Sokan elsőre videóüzenetben akarnak csevegni vele, hogy lássák, tényleg ekkora-e a hasonlóság. Rengetegen pedig azt gondolták róla, hogy egy fakeporfil.

A brit férfinek, akit Nathan Meads-nek hívnak, és 35 éves többek között olyanokat mondanak, hogy elképzelhetetlen, hogy nem rokona a sztárnak, sőt egyesek még azt is megkockáztatják, hogy ő Brad Pitt fia. 

Az utcán is rengetegen megállítják, hogy közös fotót kérjenek tőle, illetve akkor is lefotózzák, amikor ő nincs is felkészülve rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás