promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videót készítettek egy családi nyaraláson, és otthon totál ledöbbentek, mivel a semmiből jelenik meg egy alak a felvételeken, aki a fizika törvényei szerint nem lehetne ott
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon feltűnő, ahogy előlép.

A semmiből jött, aztán hirtelen a semmibe távozott egy férfi, aki igazából nem is volt főszereplője, de még mellékszereplője sem egy családi videónak, amely egy meglehetősen híres helyen készült. A férfi az egyik pillanatról a másikra csak belépett a képbe, vagyis úgy tűnik, mintha megjelent volna, majd gyorsan távozott is.

A videóra azóta sincs magyarázat, bár nagy valószínűséggel csak a kamera által a valósághoz való korlátozott hozzáférésünk zavar meg minket.

A felvétel amúgy Kaliforniában készült, méghozzá a Marvel és a Bosszúálló-filmek egyik kedvelt helyén, az Avengers Campus nevű élményparkban. Egy Skarlát boszorkánynak öltözött nő sétál egy kislánnyal, valószínűleg egy családi felvétel lehet a videó, de egyszercsak a semmiből feltűnik valaki.

A videó már 15 millió megtekintésnél jár a TikTok-on, majd több közösségi oldalra is felkerült.

A videón egy pirosas pulcsiban és kék rövidnadrágban lévő férfit kell figyelni, aki hirtelen megjelenik a kép egyik oldalán, majd távozik is. Egyszerűen megmagyarázhatatlan, hogy került oda. Természetesen sok komment érkezett a felvételek alá, Skarlát boszorkány és Dr. Strange kapcsán persze mindenkinek hirtelen az a vicces feltételezés jutott eszébe, hogy alá kommentelje, talán egy párhuzamos univerzumból érkezett közénk az Avengers Campusba.

De vajon mi lehet az igazság?

(via 24.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás