Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Mind engem sz*pnak titokban” - Tolvai Reni nyilvánosan akadt ki, de vajon igaza van?

„Mind engem sz*pnak titokban” - Tolvai Reni nyilvánosan akadt ki, de vajon igaza van?

Színes

„Mind engem sz*pnak titokban” - Tolvai Reni nyilvánosan akadt ki, de vajon igaza van?

Színes

Promotions 21:01

Tolvai Reni keményen nekiment az álszent kommentelőknek, de a nagyképű stílusa miatt nehéz mellé állni.

Tolvai Reni egy nagyon tehetséges énekesnő, de a folytonos magamutogatása miatt elég megosztó személyiségnek számít, hiszen van, akinek bejönnek a szexi képei, és bőven akadnak olyanok is, akik közönségesnek tartják őt a viselkedése miatt. Folyamatosan kapja a támadásokat a híresség, de persze sok-sok rajongója is van, akik felnéznek rá, és megfogadják a tanácsait – főleg, ha szépségápolásról, sminkelésről van szó.

Tolvai Reni nemrég kapott egy üzenetet, amiben megemlítik neki, hogy mindenhol elfogyott az az önbarnító, amit ő ajánlott a követőinek – az énekesnő határozottan, és talán túlzottan nagyképűen reagált erre.

„Hát igen. Rengeteg negatívat kapok a nőktől a social mediában, viszont mind engem sz*pnak titokban. Megírják a csúnya kommenteket, utána mennek, és megrendelnek mindent, amit eladok”

– írta egy Insta Storyban Tolvai Reni.

Nem mindenkinek tetszett Tolvai Reni válaszának stílusa, hiszen az jött le belőle, hogy szerinte őt még azok is utánozzák, akik elvileg utálják, és beszólogatnak neki – lehet, hogy igaza van, de a reakciója alapján nem véletlenül mondják egyesek, hogy az énekesnő eléggé elszállt magától az utóbbi időben, és jobban tenné, ha egy kicsit visszább venne.

Amúgy nemrég jelent meg Tolvai Reni legújabb zenéje, ami elég veretős lett, ráadásul a klipjében különböző dögös szerelésekben láthatjuk őt:

Borítókép: tv2play.hu (screenshot)