promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
25 év házasság: Sylvester Stallone ezzel a megható üzenettel kedveskedett a csodaszép feleségének
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone és a felesége már negyed évszázada házasok, és nem is lehetnének boldogabbak együtt.

Úgy tartja a mondás, hogy minden sikeres férfi mögött áll egy nő, és ez igaz Sylvester Stallone-ra is, hiszen a szerelme, Jennifer Flavin az, aki boldoggá teszi és támogatja, ráadásul három gyönyörű lánnyal is megajándékozta őt. Egészen hihetetlen, de már 25 éve élnek boldog házasságban, ennek örömére Sly kirakott egy igazán megható posztot, amiben olyan kedves dolgokat ír a feleségének, ami szinte minden nő álma.

„Boldog 25. házassági évfordulót az én csodálatos feleségemnek. Nincs elég szó arra, hogy elmondjam, mennyit jelent számunkra ez az önzetlen, céltudatos, türelmes nő. Már csak azt kívánom, hogy legyen még 25 évünk együtt! Köszönöm drágám!”

– osztotta meg a követőivel Sylvester Stallone.

A Rocky- és Rambo-széria világsztárja valóban egyenesen imádja a párját, hiszen mindig megnevettetik egymást, és nagyon tiszteli benne a határozottságát, amivel nemcsak a lányok életét teszi jobbá, hanem az övét is – és ez fordítva is igaz, mivel Jennifer Flavin számára Sly a tökéletes férfi, aki mindig meg tudja lepni őt, és minden egyes napot szebbé tesz számára.

Sylvester Stallone kedves üzenete természetesen nem maradt reakció nélkül, ezt írta kommentben a kedvese:

„Köszönöm, szerelmem! Annyira szeretlek, a következő 25+ évet is együtt fogjuk tölteni! Továbbra is nevettess meg, és az életem további részében is a tiéd vagyok!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás