promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gondok vannak Sylvester Stallone „férfiasságával”?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone állítólag komoly intim problémával küzd, ráadásul már több évtizede.

Most jelent meg Netflixen a Nagyfiúk című Adam Sandler vígjátékból is ismert komikus, David Spade legújabb stand-up műsora Nothing Personal címmel, amiben különböző történeteket mesél az életéről, és bizony akadtak elég szaftos storyk is. A színész elmondta, hogy amikor először ment Los Angelesbe, elég durva pletykát hallott a Rocky-, illetve Rambo-széria 75 évesen is kigyúrt sztárjáról, Sylvester Stallone-ról – figyelem, kicsit érzékenyebb téma következik.

David Spade megosztotta a közönséggel, hogy egy buliban azt állította neki egy ember, hogy Sylvester Stallone annyira szétszteroidozta magát az 1988-as Rambo 3. miatt, hogy a különböző szerek tönkretették a nemi szervét és az „állóképességét” – sőt, állítólag arra is fény derült, hogy Sly egy testbe beültetett pumpával tudja csak elérni, hogy képes legyen teljesíteni az ágyban.

Ez persze csupán egy alaptalannak tűnő szóbeszéd, így semmiképp sem érdemes készpénznek venni ezeket az állításokat – főleg annak tudatában, hogy Sylvester Stallone-nak három gyermeke is született 1988 után, bár ez nem teljesen bizonyít semmit, csupán arra adhat okot, hogy ne higgyünk ennek a rosszindulatúnak tűnő pletykának.

Amúgy akármennyire is hihetetlenül hangzik, valóban léteznek ilyen pumpás, beültetett orvosi eszközök, amik segítenek megoldani az ilyen intim problémákat, hiszen egyes adatok szerint legalább 1973 óta gyártják őket, és évente átlagosan 25 ezer ilyen műtétet végeznek el – David Spade viccesen meg is jegyezte, hogy még ő is bevállalná, hiszen csak pár pumpálás, és készen is állna a „bevetésre”.

Itt lehet megnézni a David Spade: Nothing Personal előzetesét eredeti nyelven:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás