promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi fontos dolgot üzent azoknak, akik el akarnak menni Berki Krisztián temetésére
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már csak egy hét, és végső nyugalomra helyezik a tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztiánt.

Május 6-án, 41 éves korában elhunyt Berki Krisztián, az ország egyik legnagyobb botrányhőse. Szeretett feleségét, Berki Mazsit természetesen nagyon megviselte férje elvesztése, hiszen így nélküle kell felnevelnie a mindössze pár hónapja született kislányukat. Az özvegy tegnap bejelentette, hogy május 26-án, 14:30-kor lesz a híresség temetése a Farkasréti temetőben, ahol fehér ruhában kell majd megjelennie a gyászolóknak.

Berki Mazsi nemrég újabb részleteket osztott meg Berki Krisztián temetéséről, így arra is kitért, hogy elég egy szál virággal érkezni, vagy akár koszorúval is lehet búcsúzni az elhunyt sztártól.

„Gondoskodtunk arról is, hogy az érkező virágokat tudjuk fogadni. Akik szeretnének részt venni a temetésen, koszorúval vagy akár egy szál virággal is érkezhetnek. A férjemnek gyönyörű temetése lesz, olyan, amilyen ő volt, Berki Krisztiános, hozzá méltó helyen és módon helyezzük örök nyugalomra”

árulta el Berki Mazsi.

Mivel Berki Krisztián rendkívül híres volt, így minden bizonnyal rengeteg ember ott lesz a temetésén, hogy végső búcsút vegyen tőle – Berki Mazsi pedig valószínűleg jelenleg is abban reménykedik, hogy nem lesz senki, aki csak azért megy, hogy balhézzon, és megzavarja a gyászolókat.

Nemrég a Life TV-n az ismert halottlátó, Kiss Kató volt az Ébredj velünk című reggeli műsor vendége, ahol azt állította, hogy Berki Krisztián a halála után felvette vele a kapcsolatot, és jelenleg is rajta keresztül üzen az embereknek – többek között Hajdú Péternek is, aki elárulta, hogy mit kívánt közölni vele egykori barátja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás