promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Csuti egyik pillanatról a másikra rosszul lett – Aggódnak érte a rajongók
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csuti aggasztó posztot rakott ki a közösségi oldalára, nem tudni, hogy mi történt vele.

Sokan leginkább Kulcsár Edina miatt ismerik Csutit, hiszen ő az egykori szépségkirálynő férje – bár már nem sokáig, ugyanis január végén a rajongók legnagyobb meglepetésére bejelentették, hogy elválnak, az egykori sztárpárnak pedig nemrég sikerült megegyeznie a részletekről.

Kulcsár Edina a válás bejelentése után mindössze három nappal megosztotta a világgal, hogy összejött a híres magyar rapperrel, G.w.M-mel, ami nagyon rosszul érintette Csutit, de úgy tűnik, hogy szerencsére már ő is tovább tudott lépni, ugyanis azóta neki is lett új párja.

Csuti kifejezetten aktív a közösségi oldalán, így a követői a legtöbbször azt is tudják, hogy mit evett aznap a híresség – aki most kivételesen egy kifejezetten rossz dolgot közölt, ugyanis aggasztó hirtelenséggel lett rosszul, és még ő sem tudja, hogy miért.

„Hogy lehet egyik pillanatról a másikra gatyán lenni? Felébredtem, semmi bajom nem volt, felöltöztem, összepakoltam edzésre, majd! Közérzetem rendben van, de folyamatos hányinger gyötör és a gyomrom is rakoncátlankodik! Nem ettem, nem ittam semmi olyat, erre most fekhetek itt egymagam… ha van valami amit utálok, az a tétlenség és semmittevés, de ez van sajnos! Lehet a gyerekektől kaptam el ezt, de mi ez?”

– írta Csuti.

Egyes kommentelők szerint valószínűleg egy sima megbetegedésről lehet szó, ami jó eséllyel hamarosan elmúlik, de olyanok is akadtak, akik arra fogták a rosszullétet, hogy Csutit lelkét nagyon megviseli a válás, és ez a stressz így jön ki a testén – de véleménytől függetlenül szinte mindenki jobbulást kívánt neki.

Íme Csuti posztja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás