promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina üzent Csuti új barátnőjének - mit reagál erre Gina?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina őszintén elmondta a véleményét Gináról, majd üzent Csuti új barátnőjének.

Úgy tűnik, nemcsak Kulcsár Edina, de Csuti is megtalálta újra a boldogságát. Szabó András pár hete a közösségi oldalán mutatta be új szerelmét, Ginát, akivel aztán az egyik premierfilm díszbemutatójára is elment az egyik budapesti moziba.

[[g]]

A követők szerint Gina nagyon hasonlít Edinára, csak fiatalabb, mint Csuti volt felesége. Sokakat érdekelt, hogy vajon az egykori szépségkirálynő mit gondol volt férje új párjáról, és Edina most a Story magazinnak mondta el a véleményét.

„Szívből örülök, hogy ilyen hamar sikerült felállnia. Gratuláltam is neki a barátnőjéhez, szerintem nagyon szép lány. Remélem, hogy Csuti is megtalálta a hozzáillő társát. Biztos vagyok benne, hogy nem véletlen, ha ő esélyt ad valakinek, úgyhogy részemről üdv a családban, Gina!”

Kulcsár Edina minél előbb szeretne találkozni Ginával, hogy tudja, biztos kezekben lesznek-e a gyermekei, ha majd vele is időt fognak tölteni.

„Én nyitott vagyok, és szeretnék mihamarabb megismerkedni vele, hogy megbizonyosodhassak róla, jó kezekben lesznek a gyerekeim, ha majd vele is időt töltenek. Szerintem ehhez csak így, tiszta szívvel és normálisan lehet hozzáállni, legfőképp a gyerekek, de magunk miatt is”

- mondta Edina.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás