Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kulcsár Edina és Csuti mindenkit megleptek, így folytatják tovább

Kulcsár Edina és Csuti mindenkit megleptek, így folytatják tovább

Színes

Kulcsár Edina és Csuti mindenkit megleptek, így folytatják tovább

Színes

Promotions 10:50

Kulcsár Edina és Csuti hosszú hónapokig gondolkodott a dolgokon, de végül sikerült mindent megbeszélniük.

Január végén szinte bombaként robbant a hír, hogy Kulcsár Edina és Csuti elválnak, miután nem sikerült megmenteniük a házasságukat. Az egykori szépségkirálynő mindössze három nappal később bejelentette, hogy összejött G.w.M-mel, ez pedig akkora botrányt okozott, hogy sokan még azóta is folyamatosan támadják őket – pedig időközben Csuti is becsajozott már.

A nagy port kavaró szakítás tükrében sokáig kérdéses volt, hogyan sikerül megegyeznie Kulcsár Edinának és Csutinak a közös gyermekeikről, a házukról, illetve a különböző üzleteikről, projektjeikről, de úgy tűnik, hogy sokak meglepetésére végre sikerült felülkerekedniük az érzelmeiken, esetleges csalódásaikon és megegyezésre jutottak.

„Mindenben megegyeztük, de hogy miként, az csak ránk és a szűk baráti körünkre tartozik”

árulta el Csuti.

Az egykori sztárpár közeli ismerőse arról számolt be, hogy a tárgyalások elején egyedül a gyermekeikkel kapcsolatban voltak közös nevezőn, hiszen mindketten úgy gondolták, hogy együtt akarják nevelni őket, de ezen kívül nem volt könnyű dolguk – szerencsére pontot tudtak tenni az ügyek végére, és békében folytatják tovább.

Ezzel szemben G.w.M és az exe, Nagy Melanie lehet, hogy hamarosan hatalmasat fognak harcolni, ugyanis a rapper sokallja a tőle kért gyerektartást, egykori szerelme pedig emiatt állítólag a bíróság elé viszi az ügyet – vagyis az ő viszonyuk egyáltalán nem olyan harmonikus, mint Kulcsár Edina és Csuti jelenlegi kapcsolata.

Borítókép: Profimedia