promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina és G.w.M. fontos döntést hoztak - Ettől minden megváltozhat a kapcsolatukban
Borítókép:  Youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina és a párja, G.w.M. nagyon boldogok együtt, és a lehető legtöbb időt igyekeznek eltölteni egymás társaságában.

A szerelmespár végül bejelentette, hogy összeköltöztek. Kulcsár Edina a Reggeliben beszélt arról, hogy teltek az első napok az új, közös otthonukban.

„Ez egy albérlet, teljesen a nulláról kezdtük. Egy nagyobb ingatlanról van szó, hogyha négy gyerkóc van ott egyszerre akkor elférjünk. Ez kemény, de nagyon jó a hangulat”

– mesélte a modell.

Aki hozzátette, hogy nagyon jól kijönnek egymással G.w.M-mel, és igyekeznek a lehető legjobban idomulni a másik elfoglaltságaihoz.

„Nagyon jól érezzük magunkat... Eddig is egyébként ahogy az elejétől fogva tudtuk, hogy együtt szeretnénk az életünket leélni, már akkor is, amikor a gyerekek nem velem voltak, akkor azért vele voltam, meg mindig megpróbáltuk úgy intézni a dolgainkat, hogy együtt tudjunk aludni, vagy ha nekem volt dolgom ő kísért el, ha neki én kísértem el. Neki sűrűbben volt, mert én mindent lemondtam és elzárkóztam a külvilágtól, de most már azért próbálom visszaépíteni, nem akarok semmit elsietni, de nagyon jól érzem így magamat”

– árulta el Kulcsár Edina.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás