promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp furcsa fétiséről vallott - Meglepő dolgok érdeklik a színészt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt hetekben Johnny Depp és Amber Heard pere tartotta lázban a közösségi médiát. A két sztárról rengeteg minden derült ki a bíróságon, sőt a tárgyalótermen kívül is.

Egy amerikai celebekkel foglalkozó magazin most Depp furcsa fétiséről közült hírt. A téma felkapott lett pedig egyáltalán nem új, az interjú, amiből idéznek még 2005-ben készült a színésszel.

„Zavarban lennék, ha a barátaim megtudnák, hogy ismerem a női ruházatot. Amióta az Ed Wood-ban kombinét és melltartót viseltem, sokkal jobban tisztelem a nőket. Valójában azon kapom magam, hogy állandóan a női cipőket és harisnyákat nézegetem. Ez egy tudatalatti szokásom lett. Lehet, hogy egy kicsit veszélyes – kicsit aggódom”

– mondta akkor a színész a Britain's More magazinnak.

Az Ed Wood Tim Burton 1994-ben bemutatott vígjátéka, aminek Johnny Depp a főszereplője. A színész Edward D. Wood Jr. bőrébe bújt, aki forgatókönyvíró, filmrendező, színész és minden egyben volt Hollywoodban, akinek elég sok B-kategóriás sci-fit köszönhetünk. A rendezőnek pedig transzvesztita hajlamai is voltak, amire kitér a film is, így Johnny Depp női ruhában is feltűnik a vásznon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás