promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz nem lehülyézni akarta a nőket, de mégis keményen odapörkölt nekik
Borítókép:  Nagy Alekosz official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alekosz rögtön elmondta az interjújában, hogy nem leostobázni akarja a hölgyeket.

Múltkor egy közönségszavazáson eldőlt, hogy a nézők többsége nem szeretné többet Alekoszt a képernyőn látni. Persze ettől függetlenül lehet kap majd valami műsort a jövőben, mert ő tipikusan az a celeb, aki mindig a felszínen tud majd maradni.

A Való Világ egykori nyertese továbbra is a bulvárlapok reflektorfényébe tud kerülni, és ehhez nem kell megjelennie a tévében.

Alekosz a magyar médipiac egyik megfejthetetlen rejtélye, akitől mindig lehet számítani valamilyen aranyköpésre. Természetesen tőle sem áll távol, hogy néha odaszúr embereknek, azt pedig döntse el a hazai tömeg, hogy ezt mennyire lehet komolyan venni.

A celebnek egy valami nagyon hiányzik az életéből, és az a szerelem. Elég peches ebben, mert nem éppen azok szoktak rátalálni, akikhez vonzódik. Egyáltalán nem tagadja, hogy több ezer nőre írt már rá, és kövérebb hölgyek nem a kedvencei.

Hogy mennyi nőt próbált Alekosz elcsábítani az élete során, azt nehéz lenne összeszámolni, mivel akadt olyan időszaka, amikor hetente 2000-2500 hölgynél próbálkozott.

A Való Világ egykori nyertese legutóbb Palik László műsorában tűnt fel. Azt mondanunk sem kell, hogy ez az interjú sem volt hétköznapi.

„Nem akarom a nőket lehülyézni meg leostobázni, mert nem erről van szó. De egy bizonyos intelligencia kell ahhoz, hogy egy nő érdekesnek találja Alekoszt”

- mondta a műsorban.

Alekosz főleg azokat a hölgyeket tartja ostobának, akik rögtön elítélik, ha valami rosszat olvasnak róla az interneten. Örülne, ha ezt inkább megbeszélnék vele.

A híresség odaszúrt a youtubereknek is, akiket tehetségtelennek tart. Szerinte azért szerepelnek videómegosztón, mert ahhoz nem elég érdekesek, hogy a tévében kapjanak lehetőséget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás