promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes hír jött II. Erzsébetről, óriási változások jönnek Nagy-Britanniában, ha ez igaz - egy szakértő elmondta, mikor mondhat le őfelsége
Borítókép:  Victoria Jones/WPA-Pool/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan változás közeleg, amely tényleg történelmi lehet.

II. Erzsébetről az elmúlt időszakban sokszor jöttek rossz hírek, őfelségének nagyon sok hivatalos eseményt is ki kellett hagynia. Legutóbb például a brit parlement 2022/2023-as ülésszakának megnyitásán nem tudott résztvenni II. Erzsébet. A tájékoztatás szerint "epizodikus mozgásszervi problémák miatt". A ceremónián vágül Károly herceg helyettesítette Erzsébet királynőt, Károly mondta el a nyitóbeszédet is.

A történelem és uralkodása során II. Erzsébet mindössze kétszer hagyta ki ezt a nagyon fontos eseményt, 1959-ben és 1963-ban, mindkétszer terhesség miatt.

A fontos esemény kihagyása megint felerősítette a pletykákat II. Errzsébet trónról való lemondásával kapcsolatban. Igazából szakértők szerint az is kétséges, hogy a platinajubileumi ünnepségeken hogy tud majd megjelleni II Erzsébet. A tervek szerint ugyanis például a Szent Pál-székesegyházban rendezendőn hálaadó misén vehetnének részt újra közöt eseményen Meghan Markel-lel és Harry herceggel.

A hivatalos közlemények ellenére csak találgatások vannak arra vonatkozóan, hogy milyen pontos egészségügyi problémákkalk üzd őfelsége. Egyes pletykák szerint a szívével lehet gond. Mindenki választ szeretne, így egyre több a feltételezés az online térben, és egyre több forgatókönyv is előkerül.

Duncan Larcombe, a The Sun korábbi királyi szakértője pedig úgy nyilatkozott nemrégiben, hogy szerinte őfelségének nincs semmi különösebb baja, egyszerűen csak 96 éves, a szakértő azt is elárulta, hogy szerinte Károly herceget egy éven belül beiktathatják régensi minőségben.

A pletykák arról szólnak, hogy II. Erzsébet a platinajubileumi ünnepségek után mondhat le.

Őfelsége 70. uralkodási évébe lépett, 70 évvel ezelőtt így koronázták meg őt:

( via 444.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás