promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szülők szerelmeskedni akartak, ezért lefizették a gyerekeiket, hogy tűnjenek el egy órára
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az együttlétek megerősítik a házasságukat, ezért nem szégyellik magukat a tettük miatt.

Az amerikai származású Caprice Bourret jelenleg Londonban él, és elsősorban üzletasszonyként tevékenykedik, bár énekesként, modellként, színésznőként és tévés személyiségként is számon tartják. Nemrég pedig olyan titkot árult el a magánéletéből, amibe a legtöbben alighanem belepirulnak.

A szőke Caprice már betöltötte az 50. életévét, de persze még mindig szívesen bújik össze a férjével. Ilyenkor pedig nem teketóriázik, hanem kerek-perec megmondja a 8 éves fiainak, hogy hagyják magukra rövid időre a szüleiket.

„A szex megerősíti a kapcsolatokat. Voltak már olyan eseteink, hogy napközben így szóltunk a gyerekekhez: »Rendben, anyu és apu most egy kicsit puszilkodni fognak. Senki se zavarjon minket egy óráig!« A fiúk pedig megértették ezt”

– hökkentett meg mindenkit a médiaceleb egy interjú során. Aztán azt is bevallotta, hogy néha le kellett fizetniük a srácokat azért, hogy azt tegyék, amit mondtak nekik. Mindössze pár fontról volt szó, amit a gyerkőcök rögtön édességre költöttek.

Caprice azt sem hallgatta el, hogy a boldog házasságuknak az az egyik titka, hogy a hálószobában nyulak módjára viselkednek. A nőtársainak is azt javasolta, hogy sohase mondjanak nemet, ha párjuk egy kis entyempentyemre kéri meg őket.

„Ez csak 10 perc az életedből. Vagy 15. Nem mondhatod tehát, hogy fáradt vagy, esetleg fáj a fejed. Nem!”

– jelentette ki határozottan a szőkeség, akit a jelzett időtartam miatt talán most nem sokan irigyelnek. Caprice egyébként legutóbb Ibizáról jelentkezett be, a mediterrán sziget klímája pedig alighanem jót tesz a libidójuknak.

Visszaemlékezett a koronavírus-járvány miatti lezárásokra is, akkor ugyanis hamar rájöttek, hogy az unalmat és a stresszt egy jó kis lepedőcsatával lehet a legkönnyebben elűzni. Legalább heti háromszor bújtak össze, ami nyilvánvalóan jót tett a házasságuknak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás