promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Korlátlan testi élvezetek, óvszer nélkül, belőve – így zajlik a gazdagok orgiája egy távoli szigeten
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar olvasók fantáziáját is megpiszkálta a Szex-sziget.

Legális füvezést, jó csajokat és gumi nélküli szexet ígérnek azoknak a vastag pénztárcájú férfiaknak, akik kifizetik a 4500 dolláros (bő 1,6 millió forintos) beugrót, hogy részt vegyenek az idei Szex-szigeten.

A Sex Island ötlete nem új, csak a koronavírus-járvány miatt egy darabig pihentették, most viszont újult erővel látott neki a szervezésnek a Good Girls Company – óriási botrányt kavarva vele világszerte.

A Promotions.hu olvasóinak a visszajelzéseit látva nem túlzás azt állítani, hogy egy ilyen megabuli iránt a magyar férfiak is érdeklődnének. Különben mi másra vélnénk az ehhez hasonló, frenetikus hozzászólásokat a cikkünkhöz?

„Amilyen szerencsés vagyok, ott is azt mondaná a csaj, hogy »van barátom és a fejem is fáj!«”

„A Canesten támogatásával…”

„Süljön ki a két szemem, ha érdekel, hol van ez a sziget.”

„Egy haverom kérdezi, hogy ez merre van?”

Feltehetőleg Venezuela környékén, az Isla Margarita nevű sziget, ezt üzenjük a „havernak”. De felesleges odamenned, az 50 darab jegy már elfogyott, és – az apróbetűs rész szerint – minden vendég csak két lánnyal bulizhat, vagyis nem engedélyezett a „mindenki mindenkivel”.

Na, de folytassuk a kommenteket:

„SZÉP-kártyát elfogadnak?”

„Mennyibe kerül egy lángos? Ha elfogadható áron van, megyek. Ha nincs, a magyart nem érdekli!”

„Valaki tudja a Provident számát?”

„El kell kezdenem spórolni…”

„Mondtam én, hogy idén drágább a Balaton...”

„Már voltunk 3-szor!”

Szerencsére találtunk egy olyan személyes beszámolót, amely egy 2018-ban ott járt férfitól származik. Valószínűleg sokak fantáziáját megmozgatja, hogyan zajlik egy ilyen többnapos szexparti, ezért most a legérdekesebb tapasztalatokat igyekszünk mi is megosztani.

A New Yorkból származó Ryan – aki feltehetőleg egy nős fogorvos – négy napig volt vendég a Szex-szigeten. Számára az volt az első furcsa élmény, hogy a legtöbb kollégája remegni kezdett az izgatottságtól, amikor meglátták a lányokat.

Ő maga azonban már rutinosnak számított, hiszen második alkalommal járt ott, ezért gyorsan lecsapott a legjobban kinéző csajokra. Rögtön egy édeshármassal kezdtek, majd fél 6 körül vacsorázni vonultak. Nagyjából svédasztalos steak és csirke volt a kínálat, de egy orgián az elemózsia miatt kevesen szoktak panaszkodni.

A napok egyébként színesen teltek, hiszen rendeztek orgiát a golfpályán, valamint topless teniszt, illetve salsaórákat is vehettek a táncoslábúak. Az éjszakai klubban aztán elszabadult a pokol, Ryan szerint nemcsak füvet, de a világon létező összes kábítószerfajtát felkínálták nekik. Ő maga egy kis kokaint szippantott fel, miközben leszbikus szexshow-t nézett.

A férfit teljesen kiütötték az élmények, másnap pedig a két lánnyal az oldalán ébredt az ágyában. A második reggel már délután fél 1-ig tartott számára, és ekkor gondolkozott el először azon, hogy fel kellene hívnia a családját, akik alighanem aggódhattak már érte. Nyilván a valódi úti célját nem árulta el nekik.

Ryan végül nem árulta el, hányszor szexelt a kiválasztott partnerekkel, de többször is „könyörtelen” szerelmeskedésekről számolt be, ami arra utal, hogy ezen a téren sem lehetett panasza a szervezésre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás