promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gömbölyű mellek és barack formájú fenék: háromszor is nászútra vitték az izgató megjelenésű sorozatsztárt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A mézeshetek azért nem mindig úgy sültek el, ahogy tervezték.

A briteknél 2011 óta fut és töretlenül népszerű a Made in Chelsea című reality. A fiatal felnőttek társadalmi és szerelmi életét követő sorozatban 2012-től szerepel az elbűvölő Lucy Watson, aki óriási rajongótábort épített ki magának – és nem érdemtelenül.

Az egzotikus szépségű, immár 31 éves hölgy jelenleg 1,2 millió követővel rendelkezik az Instagramon, akik mindig kapnak tőle egy-két „meglepetést”. Elsősorban azokra a pikáns fotókra gondolunk, amelyeken a tévés személyiség hiányos öltözékben, melltartóban és bugyiban szerepel, kiemelve gömbölyű melleit és barack formájú fenekét.

Lucy mindezzel együtt tavaly óta házas, és 7 éve boldog kapcsolatban él James Dunmore oldalán, aki szintén szakmabeli, sőt „házon belüli”, hiszen ő pedig 2015-ben csatlakozott a Made in Chelsea szereplőgárdájához.

A Görögországban összeházasodott párral úgy alakult, hogy három alkalommal is el tudtak utazni nászútra. Mielőtt azonban irigyelni kezdenénk a mázlista férjet, rögtön hozzá kell tennünk, hogy igazából egyik kiruccanás sem sült el a legjobban.

Az első nászútra lényegében azután került sor, hogy egybekeltek, hiszen logikus volt akkor Görögországban maradniuk. 2021 szeptemberének közepén a Jón-szigetekhez tartozó Kefalonia volt az állomáshelyük, aztán Mauritiusra mentek, ám ott velük volt Lucy lánytestvére is a párjával, és még két jó barátjuk, szóval az intimitásnak és meghittségnek rögtön lőttek.

Ráadásul az ifjú feleség összeszedett egy kellemetlen övsömört, amit a bárányhimlő kialakulásáért is felelős vírus okoz. Ronda tünetekkel jár, a hólyagos, fájó bőrfelület egy idő után bevörösödik, és apró kiütések jelennek meg rajta.

„Valószínűleg ez volt a legrosszabb vakáció, amin valaha részt vettem. Az övsömör nem tréfa, ha nem kezelteted azonnal”

– mutatott rá Lucy is, akinek áprilisban sikerült eljutnia a harmadik (talán legigazibb) nászútjára. A Seychelle-szigeteken, egy ötcsillagos szállodában múlatták az időt, a lakosztályuk napozóterasszal és úszómedencével is rendelkezett.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a párnak az Egyesült Királyságban át kellett esnie egy gyors polgári esküvőn ahhoz, hogy a görögországi frigyet odahaza is érvényesnek fogadják el. Lucy az otthoni ceremónián egy egyszerű, de elegáns fehér menyasszonyi ruhában pompázott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás