promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült ki ütött először? - Amber Heard elmondta, miért maradt együtt az erőszakos Johnny Deppel
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Johnny Depp és Amber Heard perében most a nőre került a sor, hogy elmesélje a történetét.

Amber Heard azzal kezdte a vallomását, hogy mennyire nehéz neki most a bíróságon lenni, és mindent újra átélni, majd rengeteg borzalmas dolgot állított Johnny Deppről.

Többek között elmesélte azt is, hogy miként ütötte meg őt az első alkalommal. A színész állítólag hamar birtoklóvá vált. Azt mondta, hogy nem akart beszélni neki a meghallgatásokról, amikre járt, és kemény megjegyzéseket tett, amikor mélyen dekoltált ruhát viselt.

Azt is elmesélte, amikor először ütötte meg. A kanapén ültek, és a Johnny Depp karján lévő tetoválásokról beszéltek, amikor a színész elmesélte neki a Wino tetoválás történetét, Amber Heard nevetni kezdet.

A színésznek ez nem tetszett, és arcon ütötte. A nő még mindig nevetett, mire ismét megpofozta. Az elmondása szerint harmadszor is pofon ütötte, ő pedig a padlón kötött ki.

„Tudtam, hogy ez helytelen, és el kell hagynom őt. De ez az, ami összetörte a szívem. Nem akartam elhagyni őt”

– mondta arra válaszként, hogy miért maradt ezek után Johnny Deppel.

Amber Heard azt vallotta, hogy Depp gyakran vádolta alaptalanul hűtlenséggel, ő pedig védekezett, mondván, ezek nem igazak. Ezek a viták pedig gyakran erőszakba torkollottak. Majd hozzátette, hogy a színész személyisége attól függött, hogy éppen milyen szernek a hatása alatt állt. Az alkohol és a kokain különösen agresszívvá tette.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás