promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most A kék lagúna természetes szépsége, akibe egy világ volt szerelmes 40 évvel ezelőtt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 15 éves Brooke Shields az egész világot meghódította A kék lagúnában. Így néz ki most a színésznő.

Brooke Shields mindössze 15 éves volt, mikor szerepet kapott A kék lagúna című romantikus filmdrámában. Az 1980-ban bemutatott alkotásban a fiatal színésznő többször is meztelenül mutatta meg természetes szépségét és formás alakját, ami miatt szinte mindenki azonnal beleszeretett. Akkoriban nehezen lehetett olyan férfit találni, aki ne irigykedett volna Christopher Atkins-re, amiért gyönyörű partnerét ölelgethette a forgatáson.

Azóta eltelt 42 év, de Brooke Shields szépsége még mindig megkérdőjelezhetetlen, és természetes. A színésznő ugyanis sosem akarta plasztikai beavatkozásokkal lelassítani az öregedést, megmaradt olyannak, amilyennek megszerettük.

„Küzdünk az öregedés ellen, küzdünk az öregedés jelei ellen… ahelyett, hogy elfogadnánk a korunkat… pedig minél inkább elfogadjuk (persze nem arról beszélek, hogy hagyjuk el magunkat és ne csináljunk semmit), annál nagyobb örömmel élhetünk meg minden egyes napot”

- mondta nemrég egy interjúban a színésznő.

Felmerülhet a kérdés, hogy a most 56 éves Shields hogyan tartja magát ilyen bombasztikus formában, pedig nincsen semmilyen titkos recept, sem csodaszérum, egyszerűen csak sok vizet iszik, rendszeresen edz, és tudatosan táplálkozik. Emellett ha úgy érzi, hogy szüksége van egy kis pihenésre, akkor időt szakít rá, és kipiheni magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás