promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg okozza majd II. Erzsébet vesztét?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry herceg emlékirataitól retteg a brit monarchia.

A brit királyi család környékén a Megxit óta rengeteg a botrány. Harry herceg pedig egy könyvet tervez kiadni, amiben lerántja a leplet a titkokról, legalábbis ettől tartanak a palotában, meg attól, hogy mindezt hogyan viselné a mostanában betegeskedő II. Erzsébet királynő.

Bár a dolgok javultak az elmúlt néhány hónapban, a királynő még az első nyilvános szereplését is ismét meg tudta tenni, de továbbra is vannak aggályok az egészségével kapcsolatban.

„96 évesen ez az utolsó dolog, amire szüksége van”

- mondta egy bennfentes, aki szerint a királyi család és palota alkalmazottai most mind aggódnak Erzsébet miatt, akire negatív hatással lehet a könyv okozta stressz.

A királynőnek még 2021 októberében kellett kórházba mennie, ahol el is töltött egy éjszakát. Ezután több hobbijáról is le kellett mondania, valamint több megjelenését is visszamondta. Novemberben meghúzta a hátát, ezért kellett pihennie, majd 2022. februárjában ő is elkapta a covidot. A betegségből tíz nap után gyógyult fel, leginkább fáradtnak érezte magát, és enyhe tünetei voltak, bár sokak szerint azóta sem teljesen egészséges.

A családtagok próbálják őt tehermentesíteni és egyre több kötelezettségét veszik át. Az utóbbi időben pedig Harry herceg is meglátogatta, a palota mégis attól retteg, hogy az unokája okozza majd a legnagyobb tragédiát a családban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás