promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hófehér bugyi, áttetsző köntös: Elizabeth Hurley elbűvölő képe felrobbantotta az internetet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy kép, egy kép ma mind felett.

Elizabeth Hurley ma is a világ egyik leggyönyörűbb színésznője, még ha az utóbbi időkben nem is szerepelt olyan nagyon sok filmben. Magyarországon is százezeres rajongótábora van, ha pedig bemutatnak valamiféle új produkciót a közreműködésével, akkor szinte biztos, hogy nagyon sokan azonnal belevetik magukat az élvezetetkbe. 

Utoljára a Netflix egyik produkciójában, a Father Christmas is Back című alkotásban láthattuk őt. A limonádé könyedségű film persze nagy siker lett a streamingszolgáltató repertoárján.

Ám, aki napi rendszerességű Elizabeth Hurley-adagokra vágyik, és nem elégszik meg a hivatalos médiamegjelenésekkel, interjúkkal, nagyob beszélgetésekkel, riportokkal vagy éppen valamilyen nagyobb szabású ceremónián való részvételével a színész topmodellnek, illetve az erről készült hang és képanyaggal, az bátran felkeresheti Elizabeth Hurley bármelyik közösségi oldalát is, ahol mindig fog találni valamiféle újdonságot.

Erre már csak azért is garancia van, mivel a színésznő egy bikinikkel foglalkozó cég egyik tulajdonosa is, maga is tervez ruhákat, és szívesen be is mutatja ezeket, hogy elsőkézből láthassuk, milyen nagyon menő kis textil hagyta el épp a gyárat.

A színésznő most az Instagram-oldalán egy nagyon szexi képgalériával egybekötve jelentette be a rajongók számára, hogy bizony a Királság! című sorozat mind a négy évadja felkerült a Netflixre. A sorozat amúgy egy kitalált királyi család mindennapjairól szól.

Ha még bővebben is kíváncsiak vagytok az alkotásra, íme a trailer:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás