promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ez az ország, ez a világ velejéig romlott” - Tóth Andi nagyot csalódott a magyarokban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi teljesen kiakadt azon, hogyan reagáltak egyes emberek Berki Krisztián halálára.

Az egész országot megrázta a hír, hogy ma reggel 41 évesen, tragikus hirtelenséggel meghalt Berki Krisztián, az ország egyik legismertebb botrányhőse, aki még a polgárpukkasztó megnyilvánulásai ellenére is számtalan rajongóval rendelkezett.

Rengetegen gyászolják Berki Krisztiánt, de sajnos olyan rosszindulatú kommentelők is bőven akadnak, akik felháborító dolgokat írtak róla a halála után, pedig Magyarországon mindenkinek tudnia kéne, hogy halottról vagy jót, vagy semmit – nem csoda, hogy Tóth Andi is kiakadt emiatt.

„Én is hallottam a megrázó hírt, hogy Berki Krisztián már nincs köztünk. Ezúttal is részvétem az egész családnak és baráti körének! Sajnos olvastam pár commentet. Sokat is. Az emberiség kiábrándító és undorító. Mindenemmel kívánom, hogy Isten bocsássa meg minden szavatokat és gondolataitokat. Ez az ország, ez a világ velejéig romlott. Szégyellem magam helyettetek is”

– fakadt ki Tóth Andi egy Insta Storyban.

A fiatal énekesnő sosem rejti véka alá az őszinte véleményét, így nem meglepő, hogy most is kemény szavakkal illette az érintetteket – bár sokaknak nem tetszett, hogy a magyarokba is beleállt, hiszen az ilyen jellegű általánosítás rengeteg ember számára sértő lehet, akár pozitív helyről jöttek Tóth Andi gondolatai, akár nem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás