promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb komoly műtéten esett át mindenki kedvence, a legendás Rózsa Gyuri
Borítókép:  Spektrum Magyarország / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Kapcsoltam című műsor feledhetetlen műsorvezetője számára nem telnek gondtalanul a nyugdíjas évek.

Komoly szívműtétet hajtottak végre a legendás tévés műsorvezetőn, Rózsa Györgyön, aki idén októberben ünnepli a 75. születésnapját. Mindenki kedvenc Rózsa Gyuriját Merkely Béla és csapata operálta meg.

Az Instagram-bejegyzései alapján nem tűnt úgy, hogy hamarosan kórházba kell vonulnia, hiszen egy hete még a budai várban virágzó fákat fotózgatta, illetve arról posztolt, hogy azok a különlegesen jó napjai, amikor a lányával és a kisunokájával lehet.

„A múlt héten egy komoly szívműtéten estem át: Merkely Béla professzor úr és kiváló csapata kicserélte a szívbillentyűmet. A korábbi leletek alapján az indokolta a cserét, hogy az eredeti billentyűm várhatóan csak három-öt évig szolgált volna még engem”

– nyilatkozta Rózsa György a Blikknek. A Leg...leg...leg...,a Televarieté, az Idesüss!, a Zsákbamacska, és persze a Kapcsoltam kiváló műsorvezetője már otthon lábadozik, és az új könyvén dolgozik, amelyben régi szerelmi és tévés titkokról rántja majd le a leplet.

Rózsa Gyuri tavaly is megjárta már a kórházat, akkor egy rossz lépést követően szenvedett csípőcsonttörést. Szó szerint újra meg kellett tanulnia járni, és bár akkor attól félt, hogy már sohasem lesz a régi, a jelek szerint sikerült felépülnie.

2016-ban hetekig tartó fájdalmak után vette rá magát, hogy sebészkés alá feküdjön. Akkor gerincbántalmak kínozták, még korábban pedig nyaki ütőér-elzáródás miatt kellett megoperálni, nem telnek tehát gondtalanul a nyugdíjas évei.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás