promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián így búcsúzik Berki Krisztiántól
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az olimpiai bajnok Berki Krisztián is megemlékezett névrokonáról.

Berki Krisztián halálhíre az egész országot megrendítette. A család egyik közeli ismerőse a Promotions-nek nyilatkozott arról, hogy milyen heves veszekedés zajlott Krisztián és Mazsi között a tragédia estéjén, emellett megerősítette, hogy a híresség halálát a nagyon magas vérnyomás és a kábítószer okozta.

Az egykori labdarúgót gyakran összekeverték az olimpiai bajnok tornász Berki Krisztiánnal, akivel azon kívül, hogy névrokonok, semmiféle kapcsolat nincs. Ennek ellenére az olimpikon is megemlékezett a médiaszemélyiségtől a Facebook-oldalán.

„2-szer volt alkalmunk találkozni személyesen... Akkor is az edzőteremben... Köszöntünk egymásnak össze mososolyogtunk és jó edzést kívántunk... Nem voltunk semilyen kapcsolatban, de tudtunk a másikról... Ettől függetlenül megrázó és felfoghatatlan... Őszinte részvétem a családnak. Nyugodj békében Krisztián”

Berki Krisztiántól pályatársai és barátai is búcsúznak a közösségi oldalaikon. Többek között Baukó Éva, Schobert Norbi, és Nagy Alekosz is posztolt róla.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás