promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási baki és elszólás történt a Szerencsekerékben, magyarok tízezrei nevették könnyesre magukat
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez az a játék, ahol bármi megtörténhet, mlg ez is.

A Szerencsekerék az egyik legnépszerűbb showműsor volt Magyarországon a kilencvenes években, a műsor egy-egy ikonikus pillanatára valószínűleg mindenki emlékszik. A Szerencsekerék amúgy hazánkban 1993 és 2001 között futott az MTV-n és a TV2-n, majd 2011 és 2012-ben a Story4-en. Harmadszorra pedig 2021-ben tűnt fel a TV2 műsorán Kasza Tibor és Sydney van den Bosch műsorvezetése mellett, ez a műsor most is megy a TV2-n.

A műsor alapján később társasjátékot is kiadtak. A kezdetek kezdetén Gajdos Tamás és Klausmann Viktor volt a két műsorvezető, a betűket pedig Prokopp Dóra forgatta.

A kilencvenes évek adásai, legjobb jelenetei és ikonikus pillanatai azonban nem tűntek el nyom nélkül az éterben, mivel a Youtube-on folyamatosan újra- és visszanézhetők a tartalmak. Az NLC most egy nagy retrocikkben gyűjtött össze érdekességeket a játékról, a válogatásba pedig bekerült a magyar tévétörténelem egyik legviccesebb, ha nem a legviccesebb és legszórakoztatóbb momentuma is, amikor egy könnyű megfejtésnek tűnő feladvány esetén a játékos nem azt mondta, amire sokan számítottak volna, hanem valami egészen mást.

A megfejtések amúgy általában híresebb szólások vagy közmondások voltak, esetleg idézetek. Így ha valaki ezekben nagyon penge volt, annak sokkal könnyebb dolga volt a játék során.

A videó alatt nagyon érdekes amúgy megnézni a hozzászólásokat, hiszen rengetegen vannak, akik úgy kommentelnek, hogy élőben is látták még a műsort, és megosztották a többiekkel, hogy mit éreztek akkor, maikor élő adásban hallották ezt az elszólást. Sokan megjegyzik, hogy könnyesre nevették magukat a jelenettől, mások pedig a műsorvezető profizmusát emelik ki, hiszen olyan higgadtan és visszafogottan viselkedett az elszólás kapcsán, amely valószínűleg másnak nem sikerült volna.

Sokan azonnal elnevették volna magukat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás