promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mihalik Enikő és Szabó Zsófi bombázó teste idén is biztosan lájkcunamit fog okozni – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megnéztük azt is, hogy milyeneket villantott Gáspár Evelin tavaly.

Közeledik az abszolút jó idő, és ezzel a bikiniszezon, ezért kicsit visszamentünk az időben, és megnéztük, hogy 1-2 éve milyen kívánatos fotókat mutatott meg nekünk néhány magyar celeb. Kezdjük a sort Szabó Zsófival, akinek nem rég az új párja, Shane Tusup is küldött egy szívbemarkoló üzenetet anyák napján. Ugyebár Zsófinak az előző kapcsolatából van egy négy éves kisfia. Ha idén is megmutatja magát bikiniben, akkor biztosan csúcsformában lesz, mivel a sportolást egyáltalán nem hanyagolja el.

Mihalik Enikőnek is nagy változás volt az életében, mivel megszületett az első gyereke. Modellként neki se kellett sok idő, hogy visszanyerje az alakját. A múltban láthattuk őt bikiniben, és persze meztelenül is. Remélhetőleg idén szintén kapunk majd tőle ilyen szívdöglesztő fotókat.

Gáspár Evelin is fellélegezhet. Sikerült olyan mértékben leadnia a kilókat, hogy elégedett legyen a testével, és közben a szerelem is rátalált. Tavaly merészen mutatta meg magát bikiniben, és remélhetőleg ez idén se lesz másképp.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás