promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nicole Scherzinger és Palvin Barbi barátnője is levetkőzött, míg egy magyar modellt zuhanyzás közben láthattok
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Shakira és Paula Suarez is lenge öltözetben igyekezett lájkokat gyűjteni az Instagramon.

A hét első válogatását az egyik legszexibb magyar DJ, Metzker Viki fotójával indítottuk, aki sosem szokott szívbajos lenni, ha villantani kell. Most a kádba ülhettünk be vele.

A Pussycat Dolls énekesnője, Nicole Scherzinger sem fogta vissza magát, aki elővett egy új bikinit. Ez is ugyanúgy áll neki, mint a többi, vagyis csodásan. Az aranyszín igazán extravagáns, szóval biztosan sok hölgy el tudná képzelni magán.

Palvin Barbi nem olyan rég az egyik barátnőjével ment el sörözgetni. Kicsit jobban utánajártunk, hogy kicsoda is Marissa Long, és megmutattuk nektek a legforróbb képeit.

Utána két finteszmoddel jött a sorban: az egyik a magyar Kiss Virág, aki nem tudja megunni a fekete bikinit, míg a másik Carinnha White, akinek 1,3 millió követője van Instagramon. Hát, azt rögtön látni fogjátok, hogy miért.

Puskás-Dallos Bogi ismét elővette a vadmacska énjét, mivel mindig szereti bebizonyítani, hogy van neki olyan is. Felidézte, hogy tiniként sokan csúfolták, de ma már bátran fel meri vállalni a testét.

Shakira is feltűnt egy elképesztő szettben. Az énekesnő nem olyan rég mutatta be a legújabb klipjét, ami szokás szerint nagyon forróra sikeredett.

Végül az egyik kedvenc modellünk, Mészáros Mercédesz mutatta meg magát zuhanyzás közben, aki külföldön már Mercedes Blanche néven ismer mindenki. A modell követőtábora folyamatosan nő, és ezt igyekszik is meghálálni mindig valamilyen abszolút dögös képpel.

A Miss Balaton 2014 közönségszavazásának nyertese, Horváth Cintia is feltűnik egy elképesztően csábító bikiniben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás