promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fásy Zsüliett vadítóan néz ki – fél Magyarország ledöbbent a változáson
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fásy Zsüliett hosszú idő után mutatta meg magát a magyar nyilvánosságnak.

Fásy Ádám a mulatós zene koronázatlan királya Magyarországon. Bár a lánya is belevágott anno a zenei karrierbe, de később mégis teljesen háttérbe szorult ez a vonal. Ebben benne volt az is, hogy amikor elhízott, nem járt annyira szívesen emberek közé, és ebben azért benne volt, hogy a színpadra sem állt fel szívesen.

Persze Zsüliettnél kezdetét vette az is, hogy szeretett volna magára találni. Elkezdett tanulni, az egyetemen például videóvágást, de előtte egy szakácstanfolyamot is elvégzett. Mindig benne volt az életében, hogy szeretne több lábon állni. Jelenleg andragógia szakon csinálja a mesterképzést.

A fogyása nagyon sokáig tartott, amibe régóta belevágott. Egy korábbi interjújában elmondta, hogy korábban a cukros üdítők és energiaitalok rabja volt, de ezeket sikeresen elhagyta. Akkor már olyan szintig jutott el, hogy édességet se kívánta.

Kellett a kitartás, mert Zsüliett hízásra hajlamos, tehát egy aprócska kilengés, és rögtön visszajöttek rá a leadott kilók.

Most a LifeTV műsorában leplezte le, hogy az életmódváltása miatt összesen 43 kilótól sikerült megszabadulnia. Akik követik őt Instagramon, azok láthatták is, hogy mennyire elképesztő változáson esett át szép lassan.

A fiatal lányt sokszor bántották súlya miatt, és már ő sem érezte magát komfortosan a bőrében. Zsüliett két és fél év alatt fogyott le, és ezt a súlyát már két éve tartja, de tudja, hogy van még hova fejlődni.

Arról nem derült ki semmi, hogy Zsüliettnek van-e most szerelme, de az biztos, hogy pár évvel ezelőtt még azt nyilatkozta, hogy nem szeretné, ha érdekből lenne vele valaki.

Most pedig megmutatjuk, hogy Fásy Ádám lánya hogyan nézett ki10 évvel ezelőtt, és milyen most.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás