promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási hírt jelentett be Stohl András, ennél boldogabb nem is lehetne
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész és szerelme, Vica is megosztott egy fontos képet.

Stohl András még február elején jelentette be a nagy hírt, hogy a párjával gyerekük lesz. Az akkor megosztott fotókon már kerekedett Vica pocakja, de még a gyerek nemét nem lehetett tudni.

Most kiderült, egy aranyos képpel tudatták, hogy milyen nemű lesz a gyerekük. A kicsi cumijának színe és a rajta lévő felirat egyértelműen arról árulkodik, hogy kislány lesz. A posztból nem derül ki, hogy mikorra várható a kicsi, csupán, hogy hamarosan.

A párosnak most fog megszületni az első közös gyereke, de Stohl András már ötszörös apuka lesz, így van tapasztalata bőven a babázásban.

A színész szeretne minél több időt tölteni a kicsivel, ami érthető, mivel korábban egy interjúban arról beszélt, hogy a nagyobb gyerekei kisebb korából szinte kimaradt, nem töltött velük elég időt, amit ma már bán. Szerencsére a kapcsolatuk így is nagyon jó, és az idősebb testvérek is ugyanúgy várják az új jövevényt, mint a leendő szülei.

A színésznek és a párjának rengetegen gratuláltak az Instagramon. Rácz Jenő, az újdonsült apuka is hagyott egy kedves hozzászólást a kép alatt, egy szív emojit, hosszabb szövegre talán nem volt ideje, mert várta a saját kislánya, aki nemrég született meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás