promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stohl András csalással nyert a Szerencsekerékben?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 nézői felháborodtak, szerintük Stohl András csalt a műsorban, és Kasza Tibi is partner volt benne.

A Szerencsekerék hétfői adásában Stohl András volt a sztárvendég, aki olyat tett, amire még senki sem volt képes nem csak a TV2 modernizált verziójában, de az eredeti, Magyar Televízión sugárzott műsorban sem.

A színész ugyanis egyetlen betű nélkül fejtette meg az egyik feladványt. Mikor a Paradicsom nevű témakörben felvillantak a betűk helyét jelölő kis rubrikák, András már jelezte, hogy ő tudja is a helyes megfejtést. Kasza Tibi először nem akart hinni neki, ezért megkérte, hogy írja fel azt egy papírra, és majd a végén megnézik, hogy a színész igazat mondott-e.

Ezek után Stohl András a forduló első pörgetésénél egy duplázást nyert magának, ezzel rögtön 2 millió 800 ezerre ugrott az addig összegyűjtött pénzösszege. A műsorvezető ezután arra bíztatta a színészt, hogy mondja be betű nélkül a helyes megfejtést, amit András a játékostársai engedélyével meg is tett.

Persze Stohl András nem egyszer bizonyította a műsorban, hogy kevés betűből is ki tudja találni a helyes megfejtéseket: egy másik fordulóban is már az első pörgetés előtt tudta, mi lesz a helyes válasz, mivel azonban a Szerencsekerékben az is fontos, hogy a játékosok pénzt gyűjtsenek, kipörgette az összes mássalhangzót.

Azonban a színész először rosszul mondta be a megfejtést:

a Kilenclyukú híd helyett Hortobágyi kilenclyukú hidat mondott.

Erre Kasza Tibi megkérdezte tőle, hogy

„hol látsz te Hortobágyot?”

Ezek után András gyorsan kijavította magát, és bemondta a helyes választ. Bár a műsorvezető elismerte, hogy ezt a szabályzat értelmében nem fogadhatná el, mivel először rossz megfejtést adott, mégis András nyerte a fordulót.

A közösségi médiában több olyan dühös néző kommentje olvasható, akik szerint Stohl András csalt a műsorban, és Kasza Tibi partner volt ebben.

„Bunda...”

„Persze hogy nyert, mert híres”

„Kasza most kimutatta a foga fehérjét, nem fogadhatta volna el Stohl válaszát, rosszat mondott. Megrendezett az egész”

Stohl András végül komoly összeggel jutott be a végjátékba, ahol a szerencsés betűválasztásnak köszönhetően könnyedén ki tudta találni az utolsó feladványt. András a nyereménye egy részét az árva gyermekek megsegítésére ajánlotta fel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás