promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ambrus Attila befejezte, végleg elhagyja
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Viszkisként elhíresült Ambrus Attila megelégelte a dolgot.

Ambrus Attilának komoly problémái voltak az alkohollal. A keramikus elismerte, hogy a járvány alatt ismét elszaladt vele a ló, jóval többet ivott a kelleténél. Most azonban belátta, hogy az alkohol nincs jó hatással az egészségére és az életére sem, ezért megfogadta, hogy végleg kiiktatja a whiskey-t az életéből. Elmondása szerint ez komoly küzdelemmel jár, még csak néhány hete él kedvenc itala nélkül, de nehezen tud ellenállni a kísértésnek.

„Próbálom háttérbe szorítani a piát, mert ugye a májamnak is van egy kapacitása. Fatalista és hedonista ember vagyok, mindig a végletekig megyek: ami a csövön kifér. Kérdés, hogy meddig fogom tartani ezt a fogadalmat... Bízom benne, hogy sikerül legalább egy bizonyos ideig mellőznöm a whiskey-t”

- mondta a Blikk-nek Attila, akit néhány éve a rendőrök is elkapták ittas vezetés miatt.

Az egykori "Viszkis rabló" négy évvel ezelőtt két feles után ült autóba, de pechére belefutott a rendőrökbe, akik meg is szondáztatták. Több hónapra bevonták a jogosítványát, pénzbírságot szabtak ki rá, és újból is kellett vizsgáznia. Bár az alkohollal azóta sem számolt le még teljesen, sokat tanult az évekkel ezelőtti esetből. Attila azt mondja, még most is a mértéktartás jelenti a legnagyobb küzdelmet számára.

„A legfőbb probléma az, hogy én nem szeretek félig berúgni. Azt mindig is pénzkidobásnak és felesleges időtöltésnek tartottam. Muszáj most már változnom, van két gyerekem, akiket mindenképpen szeretnék felnevelni, felelősséggel tartozom értük. Azt nem tagadom, hogy egy-két sör vagy fröccs jólesik, főleg ha meleg van, vagy ha dolgozom, de a mértéktartáshoz még mindig szoktatnom kell magam”

Ambrus Attila sokféleképpen vezeti le a stresszt: sokat dolgozik, emellett a tenisz, és az egyedül töltött idő is ki tudja kapcsolni őt.

Elmondása szerint sokan a mai napig nem fogadják el, hogy jó útra tért. Legnagyobb támaszát továbbra is a feleségében látja, aki jó emberismerőként mindig képes meglátni, hogy kik azok, akikre Attilának érdemes a szabadidejét fordítania.

„Ő nagyon jó emberismerő, és gyorsan meglátja, ki vagy kik azok, akikre nem érdemes a szabadidőmet áldozni. Előfordult, hogy emiatt veszekedtünk, de idővel mindig kiderült, hogy igaza volt, ezért igyekszem hallgatni rá ezekben a kérdésekben”

- mondta Attila.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás