promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kolumbiai színésznő mellei kibuknak égővörös ruhájából, a kép valósággal lebombázta a netet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sofia Vergara egy tehetségkutató műsor zsűritagjaként kápráztatta el a közönséget.

A kolumbiai származású színésznő, modell és tévés személyiség Sofia Vergara mindig képes elkápráztatni a rajongóit. A dús keblű szépség júliusban már az 50. születésnapját ünnepli, ám a kor meg sem látszik fantasztikus alakján – sőt egyre izgatóbbá válik.

Sofia 2013 és 2020 között a legjobban fizetett tévés szereplőnek számított az USA-ban, így nem csoda, hogy ma is gyakran meghívják a képernyőre. Nemrég bekerült az America’s Got Talent című tehetségkutató műsor zsűrijébe is, ezt a produkciót már a 17. alkalommal rendezik meg májustól.

A médiaceleb eddig sem volt passzív az Instagram-oldalán, de a nagy hír bejelentése óta még inkább aktivizálta magát. A meghallgatások utolsó hetére készülődve például olyan ruhát öltött, amellyel a Roger nyúl a pácban című filmklasszikus egyik szereplőjét, a bámulatos idomokkal rendelkező Jessicát idézi meg.

Sofia pántnélküli vörös ruhába bujtatta testét, amely szabadon hagyta gömbölyű vállait, a melleit pedig alig bírta kordában tartani. A posztolt selfie-n valóban úgy tűnik, mintha bármelyik pillanatban kiugorhatnának az estélyi alól.

A színésznő – azzal az ürüggyel, hogy megmutatja a nyakában csüngő ékszert – egy másik képen előzékenyen előre is dőlt nekünk, de férfi legyen a talpán, aki ebben a helyzetben tényleg a nyakdíszt tudja nézni.

Sofia kereken két évtizede, 2002-ben bukkant fel először a mozivásznon Az igazság nevében című akciófilmben (Arnold Schwarzenegger oldalán), ám akkor már jelentős rutinnal rendelkezett, hiszen 1995-ben egy mexikói szappanoperában kezdte karrierjét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás