promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pink bikinire vetkőzött a 49 éves sztárszínésznő, a mellei szétfeszítik a merész ruhadarabot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sofia Vergara ismét bekerült egy tehetségkutató zsűrijébe, volt mit megünnepelnie.

A kolumbiai származású színésznő, televíziós személyiség és modell Sofia Vergara nyáron már az 50. születésnapját fogja ünnepelni, de a külsején ebből semmi sem látszik, izgatóbb, mint valaha.

A jó idő közeledtével gyorsan belebújt egy pink bikinibe, és hogy a mi örömünk is teljes legyen, a próbáról készült fotót az Instagramon is megosztotta. Sofia tökéletes mellei szinte szétfeszítik az aprócska rózsaszín ruhadarabot.

A színésznő ráadásul a hajába kék tincseket is festetett, ami tovább javítja az összképet. Az egygyermekes anyuka eddig közel 1 millió lájkot kapott a fantasztikus fotóra, de ennyi el is várható a csaknem 25 millió követőjétől.

Sofia csak annyit posztolt a képhez, hogy „Inspirada”, és ezzel arra utalt, hogy az inspirációt a 31 éves kolumbiai énekesnőtől, Karol G-től kapta, aki szintén mostanában varázsoltatott magának kék fürtöket.

A színésznő feltehetőleg azt is ünnepelte a különleges megjelenéssel, hogy bekerült az America’s Got Talent című tehetségkutató műsor zsűrijébe. A produkciót már a 17. alkalommal rendezik meg májustól, és Sofia mellett a – szintén érett bombázónak számító – Heidi Klum is szerepel az ítészek között.

A kolumbiai színésznő persze a forgatás megindulásáról is posztolt jó néhány képet. Ezeken már nem a természetes szépségében szerepel, hanem alaposan kisminkelve, viszont továbbra is olyan ruhákban, amelyekben megcsodálhatjuk formás kebleit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás