promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A sztárénekes exfelesége egy férfi prostihoz ment hozzá, aki persze kiforgatja a vagyonából
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Phil Collins két fia sokat veszíthet anyjuk meggondolatlansága miatt.

A Genesis együttes dobosa és énekes-frontembere, Phil Collins a sikerei csúcsán, a nyolcvanas években aligha ilyen nyugdíjas életet képzelt el magának. Millió egészségügyi problémával küzd, ráadásul az exneje meghökkentő húzásait is le kell nyelnie.

A 71 éves Collins 1999-ben vette el a még mindig csak 48 éves Orianne Cevey-t, akitől 9 esztendővel később el is vált. Mivel két fiuk született, a kiváló muzsikus nem tehet úgy, mintha sohasem ismerte volna a kissé csélcsappá vált nőszemélyt.

Orianne most például azzal került be a hírekbe, hogy hozzáment egy escort szolgáltatást nyújtó (lényegében prostitúciót folytató) férfihoz, aki szemmel láthatólag kihasználja őt. Fennáll a veszélye, hogy a Collins-fiúkat kiforgatja a vagyonukból.

A 32 éves Tom Bates hamar be is költözött a hölgy Miami Beachen lévő, 40 millió dollárt érő házába, de a viszonyuk gyorsan elmérgesedett. Orianne többször nekitámadt újdonsült urának, és párszor azzal is megfenyegette, hogy levágja a férfiasságát.

Amíg minden rendben volt közöttük, addig a hölgy 75 ezer dollár összértékű ruhákkal és órákkal halmozta el fiatal férjét, de egy 340 ezer dolláros Aston Martin sportkocsit is ajándékozott neki. A TB 007 rendszám arra utalt, hogy a nő egy valódi James Bondot látott kedvesében.

Mivel lassan válásra kerül sor köztük, Bates értelemszerűen igényt tart a csinos vagyon tekintélyes hányadára. Ráadásul a feleség fizikai bántalmazásait is komolynak fogja tekinteni a bíróság, hiszen Orianne fekete öves karatés, így valódi fenyegetést jelentett a férfi számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás