promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott Gáspár Evelin: azonnal kiszúrták a fotóján
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Győző lánya próbálta titokban tartani, de úgy tűnik, nem sikerült elrejteni.

Gáspár Evelin tíz hónapja jött össze új szerelmével, Varga Attilával, aki a közösségi oldalán írt rá Győzike lányára, majd miután egy hétig üzengettek egymásnak, személyesen is találkoztak. A második randevújuk már Evelin születésnapján volt, ahol Attila megismerkedett az egész Gáspár-családdal.

Ezek után a szerelmesek elutaztak egy családi nyaralásra Törökországba, itt ismerte meg Evelin párja szüleit. Tavaly novemberben aztán a fiatalok össze is költöztek, és azóta is felhőtlen boldogságban élnek egymással.

Azóta nem igen hallani Evelin kapcsolatáról, a Bors azonban nemrég kiszúrta a lány egyik Insta Story-jában közzétett fotón, hogy több gyűrűt is visel a bal kezén, és a gyűrűsujján látható ékszer nagyon hasonlít egy eljegyzési gyűrűhöz.

(Fotó: Bors)

Nem ez lenne az első alkalom, hogy egy híresség úgy próbálja meg elrejteni a nyilvánosság elől az eljegyzését, hogy több gyűrűt is felhúz az ujjaira, így könnyebben el tudja fedni a legfontosabb ékszert.

Evelin egyelőre nem reagált a pletykára.

A Gáspár-család hamarosan visszatér a képernyőkre, ugyanis a TV2 nemrég bejelentette, hogy az Ázsia Expressz 3. évadának szereplői között ott van Gáspár Győző és felesége, Bea is, akik a többiekkel együtt a napokban fog elutazni a műsor helyszínére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás