promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott Gáspár Evelin: azonnal kiszúrták a fotóján

Lebukott Gáspár Evelin: azonnal kiszúrták a fotóján

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Gáspár Győző lánya próbálta titokban tartani, de úgy tűnik, nem sikerült elrejteni.

Gáspár Evelin tíz hónapja jött össze új szerelmével, Varga Attilával, aki a közösségi oldalán írt rá Győzike lányára, majd miután egy hétig üzengettek egymásnak, személyesen is találkoztak. A második randevújuk már Evelin születésnapján volt, ahol Attila megismerkedett az egész Gáspár-családdal.

Ezek után a szerelmesek elutaztak egy családi nyaralásra Törökországba, itt ismerte meg Evelin párja szüleit. Tavaly novemberben aztán a fiatalok össze is költöztek, és azóta is felhőtlen boldogságban élnek egymással.

Azóta nem igen hallani Evelin kapcsolatáról, a Bors azonban nemrég kiszúrta a lány egyik Insta Story-jában közzétett fotón, hogy több gyűrűt is visel a bal kezén, és a gyűrűsujján látható ékszer nagyon hasonlít egy eljegyzési gyűrűhöz.

(Fotó: Bors)

Nem ez lenne az első alkalom, hogy egy híresség úgy próbálja meg elrejteni a nyilvánosság elől az eljegyzését, hogy több gyűrűt is felhúz az ujjaira, így könnyebben el tudja fedni a legfontosabb ékszert.

Evelin egyelőre nem reagált a pletykára.

A Gáspár-család hamarosan visszatér a képernyőkre, ugyanis a TV2 nemrég bejelentette, hogy az Ázsia Expressz 3. évadának szereplői között ott van Gáspár Győző és felesége, Bea is, akik a többiekkel együtt a napokban fog elutazni a műsor helyszínére.