promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Másodperceken múlt az élete - Dér Henin csak a műtét segíthetett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Súlyos traumájáról beszélt az énekesnő.

Dér Heni egy kisfiú édesanyja, ami elképesztő boldoggá teszi, de nem volt mindig minden ennyire egyszerű. Korábbi terhességénél elvetélt, ami majdnem az ő életébe is került. Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban mesélt a tragédiáról.

Első alkalommal méhen kívüli terhessége volt, ami miatt gyorsan műteni kellett volna.

„6-7 hetes terhes voltam, amikor elmentünk a párommal, Gergővel az első ultrahangra. Az orvos viszont nem látott semmit, se petezsákot, se embriót. Halál nyugodt és magabiztos voltam, egy pillanatig se gondoltam, hogy gond van. Végül aztán megtalálta, de kiderült, nem a helyén van a baba, és másnap meg kell műteniük, ugyanis bármelyik pillanatban megrepedhet a petevezeték, ami belső vérzést okoz. Fel se fogtam”

– mesélte az énekesnő.

Végül sajnos előbb történt meg a baj, mint hogy lépni tudtak volna az orvosok.

„Másnap reggel, a műtét előtt elmentem zuhanyozni. Ahogy beléptem a kádba, hatalmas fájdalmat éreztem. Geri bejött a fürdőbe, és látta, hogy ájultan fekszem. Azt éreztem, hogy nagyon álmos vagyok és aludnom kell. Gergő végig próbált szóval tartani. Egy óra alatt értünk be a kórházba. Iszonyatosan fáztam, de azt gondoltam, csak azért, mert vizes volt még a hajam, de ez már a belső vérzés volt. Négy deci vér volt a belső hasüregemben. Azonnal toltak a műtőbe.”

A műtét szerencsére jól sikerült. Bár a baba elvesztése nagyon megviselte a párt, Gergő nem éreztette Dér Henivel, hogy az ő hibája lenne, és mindenben támogatta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás