promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dér Henit ismét porig alázták a kommentelők
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dér Henit ismét betalálták a kommentelők. Ezúttal az volt a bajuk, hogy néhány hónapos kisfiával, Bendegúzzal a fülledt időben indult sétálni. 

Dér Heni nem tud úgy feltölteni egy képet a közösségi oldalára, hogy alatta nem hőbörögnének a kommentelők valami miatt. Amióta megszületett az énekesnő kisfia, Bendegúz még nagyobb kritikákkal illetik. 

A legnagyobb felháborodást az keltette, amikor Heni egy étteremből posztolt, miközben a csupán egy hetes kisfiára valaki más vigyázott. Legalábbis a kommentelők szerint. 

Erről bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz: 

Henit most vasárnap sem kímélték a megmondó emberek, amikor kisfiával sétálni indult, az idilli pillanatról pedig egy képet is feltöltött az Instagram oldalára. 

Szinte hihetetlen, de ezért is beszóltak neki a kommentelők. A legtöbben azért akadtak ki, mert Heni pont a legnagyobb hőségben indult sétára a néhány hónapos babájával, de a hozzászólások tanúsága szerint kapott beszólást azért is, mert a fotón a kisbaba a hasán alszik. 

"Hason altatod azt a gyereket....kiviszed a levegőre....néha az apukájára hagyod..sőt, már hosszabb autó úton is voltatok vele ennyi idősen...amúgy mit képzeltek magatokról??"

- írta az egyik kommentelő a kép alá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás