Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Johnny Depp tudja ki lehet Amber Heard gyerekének az apja? - Felhasználná ellene a bíróságon?

Johnny Depp tudja ki lehet Amber Heard gyerekének az apja? - Felhasználná ellene a bíróságon?

Színes

Johnny Depp tudja ki lehet Amber Heard gyerekének az apja? - Felhasználná ellene a bíróságon?

Színes

Promotions 14:54

Meredek pletyka látott napvilágot Amber Heard gyerekéről. 

Johnny Depp és Amber Heard pere éppen csak elkezdődött, de máris egyre súlyosabb dolgok derültek ki a párosról. Kettejük viszonya azonban a pletykáknak is kedvez, a legújabb hírek pedig a színésznő kapcsolatáról szólnak Elon Muskkal.  

Egyesek szerint Amber Heard megcsalta Johnny Deppet a milliárdossal a házasságuk alatt. A házaspár viszonya 2017-ben romlott meg, azóta pedig folyamatosan zajlik köztük a csatározás. A Tesla vezér és a színésznő továbbra is jóban vannak, még a bíróságon is tanúskodni fog Heard mellett.

Évekkel később Amber Heard bejelentette, hogy kislánya született, akinek ő az egyedüli törvényes szülője. A babát, Oonagh Paige-t béranya hordhatta ki, mivel a színésznőn nem látszottak a terhesség jele a szülés előtti hónapokban.

„Négy évvel ezelőtt eldöntöttem, hogy szeretnék gyereket. A saját feltételeim szerint akartam csinálni”

– írta akkori posztjában.

Hogy ki lehetett a spermadonor az eddig még nem derült ki, de új pletykák kaptak szárnyra, amik szerint Elon Musk lehet az. A Mirror 2020-ban arról írt Heard édesanyjának egyik barátja azt állította, hogy Muskkal együtt hozták létre az embriókat, amiket a milliárdos meg akart semmisíteni, még Amber Heard meg akarta őket tartani, hogy saját gyermeke lehessen. A pletykák szerint per is szóba került, de ha feltételezések igazak, valószínűleg sikerült megegyezniük.

A bírósági ügy hatására arról kezdtek el beszélni, hogy Johnny Depp ügyvédei megpróbálják kideríteni, hogy ki lehet Amber Heard gyerekének apja.

Mindezek csak pletykák, egyik fél sem erősítette meg, hogy a feltételezéseknek lenne-e valóságalapja.

Borítókép: Profimedia