promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az egész Gáspár család összefogott Gáspár Laci ellen? - Felháborodtak a szavain
Borítókép:  Youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Győzőék nem hagyhatták szó nélkül Gáspár Laci szavait.

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban vendégeskedett Gáspár Laci, aki elárulta, hogy a rokonai nem segítettek a családján, amikor nagyon szegények voltak, nem is foglalkoztak velük. Édesapja betegsége idején se támogatták őket, pedig megígérték. Győzikéről pedig azt mondta, hogy bár pénze van, énekelni nem tud.

Most Gáspár Győző családjának több tagja is reagált a vádakra.

„Nem értem, hogy Lacika miért a férjemet és az apósomat pécézte ki magának, hiszen van még bőven unokatestvére és másodunokatestvére, akiket bezzeg nem emleget. Jah, hogy az fáj neki, hogy Győző papa nem szórta el a pénzt és sikeres vállalkozó lett?! Én úgy tudom, csak azután lett számukra fontos rokon az apósom, miután megneszelték, hogy jómódú lett. El is fogadták a segítséget a Megasztár alatt, de az anyósom, Mari mama temetésére már nem jöttek el, pedig rajtuk kívül mindenki ott volt. Hogy jön ő ahhoz, hogy a férjem tehetségét megkérdőjelezze?! Talán nem akkora énekes, mint ő, de hogy az ország első számú showmanje, azt nem veheti el tőle”

– mondta a Borsnak Bea asszony, Győzike pedig nem akart nyilatkozni.

„A feleségem emlékét, engem és a fiaimat nem lehet nevetség tárgyává tenni, de főleg Gáspár Lacika nem teheti ezt meg, és ő ezt pontosan tudja. Laci édesapját szerettem és tartottam is vele a kapcsolatot, bár az igaz, hogy vele nem, hiszen neki – maradjunk annyiban – rossz híre volt Balassagyarmaton. Nem akarok többet mondani annál, mint hogy nem éppen a becsületéről volt híres”

– mesélte már az idősebb Gáspár Győző, Győzike édesapja.

Úgy tűnik, hogy az egész család felháborodott Gáspár Laci szavain, akik szerint az énekes hazudik, és a Megasztárban is végig támogatták őt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás