promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Laci Tóth Gabiról és Győzikéről is lerántotta a leplet - Tényleg ilyenek valójában?
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Laci tegnap este meglepő őszinteséggel mesélt Győzikéről és Tóth Gabiról is az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban.

Az X-Faktor népszerű mentorával, Gáspár Lacival folytatódott a Life TV-n az Összezárva Hajdú Péterrel. Az adás kifejezetten érdekesre sikerült, hiszen az énekes arról is beszélt, hogy a mentortársai mennyire nem védték meg őt akkor, mikor „Gyöngyhajú lány” helyett véletlenül „Zöldhajú lány”-t énekelt élő adásban az Omega tavaly elhunyt énekesére, Kóbor Jánosra emlékezve.

Gáspár Laci arról is őszintén nyilatkozott, hogy milyen kapcsolatot ápol a rokonával, Gáspár Győzővel, ugyanis állítólag még tini volt, mikor egy helyi vetélkedőn találkoztak, Győzike pedig már akkor „fizetett” rajongókkal és különleges produkcióval érkezett, majd egészen kellemetlenné fajult a helyzet:

Gáspár Győző felajánlotta Gáspár Lacinak, hogy mivel neki jó hangja van, dolgozzanak együtt, ő pedig showmankedik majd, de az énekes visszautasította, és azt mondta Győzikének, hogy hiába van pénze, abból nem lehet tehetséget venni.

Azért is reagált így Gáspár Laci, mert már előtte hallomásból többször is csalódott Gáspár Győzőben és a családjában – itt lehet meghallgatni a teljes történetet:

Gáspár Laci egykori mentortársa, Tóth Gabi is szóba került a műsorban, ugyanis Hajdú Péter megkérdezte az énekest, hogy volt-e esetleg olyan alkalom, hogy mások nyomására másképp döntött egyes versenyzőkkel kapcsolatban, mire ő azt felelte, hogy az első évadban a részdöntéseknél még igen, majd hozzátette:

„Tudod, milyen erőszakos a Tóth Gabi...”

Itt lehet megnézni a jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás