promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka egyből kellemetlen helyzetbe került, amint visszatért Magyarországra
Borítókép:  youtube.com/Szeretlek Magyarország.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Rékáéknak akadt egy kis gondjuk hazafelé, az esetről felvétel is készült.

Rubint Réka és a családja nemrég az Alakreform tábor keretein belül több napot töltöttek a meseszép Zanzibáron, ahol mozogtak, buliztak és gyönyörködtek a helyi látványosságokban, miközben felejthetetlen élményeket szereztek maguknak. Rubint Réka olyan jól érezte magát, hogy még szexi, bikinis fotó is készült róla, amit természetesen nagy örömmel osztott meg a több mint 366 ezres követőtáborával.

Úgy tűnik, hogy sajnos véget ért a zanzibári álomkiruccanás, ugyanis Rubint Rékáék már megérkeztek Magyarországra – de történt egy kis kellemetlenség is, ugyanis a fitneszedző kirakott egy videót, ami alapján lerobbant hazafelé a tranzitbuszuk, és nekik kellett betolniuk azt.

„Milyen jó, hogy sportos család vagyunk”

– írta Rubint Réka a felvételhez, amin azt láthatjuk, ahogy éppen a járművet tolják hárman.

Persze, mivel a Schobert családról van szó, így most sem maradtak el az ilyenkor megszokott rosszindulatú kommentek, hiszen volt, aki azzal vádolta meg őket, hogy valójában le se robbant a jármű, és megrendezett volt az egész jelenet – de valószínűleg egyáltalán nem erről van szó, mivel Rubint Rékáéknak a továbbjutáson kívül semmi hasznuk nem lett volna abból, hogy betolnak egy transzferbuszt.

Itt lehet megnézni a videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás