Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dukai Regina selyemre vetkőzött, és csábító mosollyal hív bennünket az ágyába

Dukai Regina selyemre vetkőzött, és csábító mosollyal hív bennünket az ágyába

Színes

Dukai Regina selyemre vetkőzött, és csábító mosollyal hív bennünket az ágyába

Színes

Promotions 06:06

A párja már eljegyezte, de továbbra is a homályban tartózkodik, mint Columbo felesége.

Dukai Regina sűrűn posztol az Instagram-oldalára, de a képein szinte mindig egyedül látható. Sokan ebből azt gondolhatják, hogy a 38 éves modell-énekesnő szingli, ám ez régóta nincs így, csupán a nyilvánosságtól óvja a magánéletét.

A szőke szépség privát szféráját nagyjából 2017-ig lehetett nyomon követni, hiszen előbb Feczesin Róberttel járt, majd Batik Bencével alkotott párt (vagyis két focistával). Most is van valakije, róla azonban már nem hajlandó többet elárulni, és megtartotta a férfi inkognitóját akkor is, amikor a titokzatos illető 2021 decemberében megkérte a kezét.

Regina akkor annyi árult el, hogy lassan már 3 éve vannak együtt, és mindketten nagyon jól beilleszkedtek a másik fél családjába. A modell-énekesnő ígéretet tett arra, hogy a férfi továbbra is homályban fog maradni, mint Columbo felesége.

Az eljegyzés környékén készített vele hosszabb beszélgetést az InStyle.hu, és abban Regina (még a karácsonyhoz kapcsolódóan) elárulta, hogy imádja az oversize, túlméretezett kötött pulcsikat. Feltehetőleg inkább otthon, mint ahogy csupán a háza falai között mutatja meg azt a pikáns fehérnemű-szettet is, amelyben a napokban fotózkodott.

A sötét pezsgőszín bugyi és felsőrész csipkékkel díszített selyemből készül, és igazán jól mutat a modell-énekesnő üde, barnás árnyalatú bőrén. Ráadásul a szőke szépség olyan csábító és kacér mosollyal az arcán viseli a lenge öltözéket, hogy attól alighanem minden férfirajongója beindul.

Regina egyébként az ünnepek környékén kétlaki életet szokott élni, hiszen a budapesti otthonát olyankor szívesen otthagyja szülőhelye, Kapuvár kedvéért. Ott vannak a barátai és persze a családja, bár édesapja elvesztése örökké fájó emlék marad számára.

Borítókép: Profimedia