promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dukai Reginát hatalmas meglepetés érte – Hihetetlen hírt közölt!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dukai Regina Instagram oldalán jelentette be az elképesztő hírt - interjúban mesélt arról, hogy ez milyen hatással lesz a mostani életére.

Dukai Regina nem arról híres, hogy a közmédiában áraszt el minket magánügyeivel. Most mégis egy hatalmas hírt közölt a közösségi média oldalán: 

a legegyszerűbb módon, diszkréten kérte meg a kezét párja, majd egy hamburgerrel is megajándékozta.

Az egykori modell rendkívüli boldogságot él át jelenleg, erről arckifejezése árulkodik. Korábban adott interjújában azt is elmesélte, hogy a pozitivitás és a mosoly hogyan segíti őt előre folyamatosan. Mostanra megtalálta az egyensúlyt a munkája és magánélete között.

Kevesen gondolnák, de Regina életét is sok nehézség övezi. Ezeket a helyzeteket azonban megtanulta tudatosan kezelni. Azt is elmesélte, hogy a karantén számára nem volt lehúzó életszakasz, hiszen a mindfulness gyakorlata sokat segített neki a kivirágzásban.

Megdöbbentő, de elmondása szerint antiszociális személyiségnek tartja magát

- így az emberektől való elszigeteltséget kamatoztatni is tudta.

Főképpen a befelé figyelésről szólt neki ez az időszak:

szembenézett a gátlásaival, a megfelelési kényszereivel és mostanra úgy érzi, hogy végre olyan képet mutat a közösségi média felületein, ami összhangban van valódi énjével.

Őszintén vallott arról, hogy szerinte a testképről alkotott pozitív világnézet egyre inkább segíti a mai fiatalokat - a fiatal korában sokkal többet hasonlította magát olyan topmodellekhez, mint például Claudia Schiffer vagy Naomi Campbell. 

Dukai Regina ma már inkább arra koncentrál, hogy elfogadja hibáit és ezt a hozzáállást mások felé is közvetíteni tudja. Az elmúlt átalakulás időszakát minden bizonnyal megkoronázza az eljegyzése.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás