promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás-Dallos Bogi bikinis fotója 3 hónappal előrébb hozza a nyarat
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő helyről jelentkeztek be a fiatalok.

Az ünnepek alkalmával egyáltalán nem ritka, hogy egy sztárpárok úgy döntenek, itt a legfőbb ideje új vizekre evezni, kicsit kilépni a csillogásból és a reflektorfényből, hogy átadhasság magukat a pihenésnek. Ám a közösségi oldalaikról és a rajongóikról ilyenkor sem feledkeznek meg, így pedig egy kicsit azok is részesei lehetnek a kalandjaiknak, akik nincsenek ott, akik éppen a szeszélyes időjárás ostromolta magyar végeken élik mindennapjaikat.

Így tett most az X-Faktor szerelmespárja, Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti is.

Összepakolták, és elhagyta Magyarországot a Puskás-Dallos házaspár, persze nem örökre, csupán azért, hogy egy paradicsomi körülmények közepette eltöltötött nyaraláson vegyenek részt a húsvéti ünnepek alkalmával. Bogi és Peti is bejelentkezett a Vörös-tenger partjairól.

Koábban a sztárpár osztott már meg képeket a nyaralásról, amelyeket nézve kicsit a szívünkbe költözhet már a nyár, főleg most, hogy Magyarországon ilyen változó időjárásban van részünk már napok óta.

A Vörös-tenger partján így most minden adott ahhoz, hogy kipihenjék fáradalmaikat a rengeteg munka után. A pár rengeteg fürdős-bikini képpel is meglepte a rajongókat, sőt, még a tenger habjait is láthatjuk a fotóikon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás