promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége az álompárnak, Meghan Markle és Harry herceg szétmentek? Sokasodnak a jelek, dermesztő indoklással állt elő egy testbeszéd-szakértő a világhírű újságnak
Borítókép:  Profimedia/CBS/Ferrari Press Agency
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nick Davies, testbeszéd-szakértő képeket elemezve jutott arra a következtetésre, hogy már nincs köztük olyan harmonikus viszony.

Az elmúlt napokban Meghan Markle és Harry herceg kapcsán attól volt hangos a sajtó, hogy a pár két év után újra Európába látogatott, méghozzá Hollandiába vették az irányt az Invictus Game-re, ahol sérült veterán katonák mérkőztek meg egymással. Ám mielőtt a kontinentális Európába értek volna, váratlan fordulattal Nagy-Britanniában is megjelentek, Harry és Meghan Károly herceggel, Kamillával, sőt, még II. Erzsébettel is találkozott.

Őfelségének amúgy korábban az volt a kitétele a találkozó előtt, hoyg akkor találkozik Harry-vel, ha létrejön a nagy találkozás apa és fia között, tehát Harry hosszú idő után találkozik újra Károly herceggel. Bennfentes információk szerint a találkozón Harry békejobbot nyújtott édesapjának.

Az Európába utazás alkalmával rengeteg friss fotó is készült az álompárról, Harry-ről és Meghan-ról, ezt pedig nagyon sok szakértő elemzte is az elmúlt napokban. Közülük egy, Nick Davies pedig az egyik leghíresebb brit bulvárlapnak, a Daily Star-nak is beszámolt arról, hogy a testbeszéd alapján milyen lehet a kapcsolat Harry és Meghan között.

A szakértő szerint a kettőjük kapcsolatában nincs túl nagy összhang, Davies szerint a most készült fotókon nagy hangulati különbségek láthatók, a herceg lehangoltnak tűnik, Meghan Markle pedig jobbára mosolyog, boldognak tűnik. Szerelmes pároknál pedig ez nagyon ritka jelenség.

A hír hallatán természetesen több újság ismét elővette a szakítás gondolatát.

(via Blikk Rúzs)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás