promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eget rengető önkielégítést végzett egy fiatal – röhögni fogsz, hogy miért került kórházba (18+)
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A maszturbálásnak is meg kell szabni a határt valahol.

Valószínűleg elég sokan ismerik a Szex vészhelyzetek című sorozatot, ami a színvonalban egyáltalán nincs a csúcson, de azért jókat lehet rajta röhögni. Mostanság a LifeTV műsorán lehet elkapni késő este.

A széria kicsit viccesen próbálja megmutatni, hogy az emberek milyen sérüléseket szerezhetnek szeretkezés közben, de ha az ember belegondol, hogy ez mondjuk vele történne meg, akkor már le tud fagyni az arcáról a mosoly.

Nem rég az rtl.hu számolt be róla az Independent cikkére hivatkozva, hogy egy húszéves svájci fiatal azért került be a kórházba, mert túlságosan keményen maszturbált.

Valószínűleg elég erősen pánikba esett, mert mellkasi fájdalmat érzett, és alig kapott levegőt. Ugyebár ilyenkor még az is eszébe juthat az embernek, hogy szívrohama van. Végül kiderült, hogy a maszturbáló férfinél az SPM nevezetű állapot alakult ki. Ezt kiválthatja a sportolás, erőszakos köhögés, de akár még a túl heves önkielégítés is.

Ilyenkor a levegő kiszalad az ember tüdejéből, és a bordák közé ragad. Nem számít komoly dolognak, de a fiatalt egy éjszakára az intenzív osztályon tartották, ezután pedig még három napot kellett a kórházban töltenie.

A nőknél az a leggyakoribb sérülés szeretkezés közben, amikor megsérül a méhnyak. Főleg akkor történik meg, ha a nő nem izgul fel eléggé az aktus előtt, mivel megfelelő síkosság hiányában könnyedén megsérülhet a női nemi szerv.

A férfiaknál a legnépszerűbb sérülés az úgynevezett fékszakadás, vagyis a fityma és a makk közötti vékony, kötőszövetes rész sérülése. Éles fájdalommal jár, és általában hirtelen, heves mozdulatok következménye, de ez is megtörténhet az előjáték hiányától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás