promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Timi mellei alig férnek el a bikiniben, de a felnőtt filmes Kendra Spade is elővette a vadmacska énjét
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben Jean-Claude Van Damme és Szandi lánya is főszereplő volt a héten a válogatás rovatunkban.

A hetet Vasvári Viviennel indítottuk, aki hozta a szokásos formáját, és egy roppant erotikus fotóval lepte meg a követőit.

Aki még sosem látta, az most Szandi 22 éves lányát is megnézheti bikiniben. Bogdán Blanka kint van Amerikában, és igyekszik felfedezni a legszebb helyeket. Az egyik fotón a barátnőjét is megmutatta lenge öltözetben.

Iszak Eszti visszatért a képernyőre, mivel ő váltotta műsorvezetőként Mádai Vivient a Mokkában. Ennek örömére összeszedtük nektek a válogatásban a legdögösebb fotóit, amiket a közelmúltban posztolt. Gyurta Dani párja még mindig fantasztikus formában van.

Vajna Timi is feltűnt, aki inkább az elegáns erotikát képviselte. Neki már van friss fotója, amit ide kattintva tudtok megnézni. Érdemes, mert Timi narancssárga bikinije nem takar túl sokat.

Kendra Spade az egyik legfelkapottabb felnőtt filmes. Természetesen interneten rengeteg extrém tartalmat találtok tőle, de azért olykor az Instagramjára is feltölt néhány merész képet.

Kandász Andrea közben úgy döntött, hogy síelni lehet melltartóban is. Tényleg lehet, ha abszolút nem fázós az ember.

Jean-Claude Van Damme-nak három gyereke van, és közülük csak az egyik lány. Bianca Van Damme minél idősebb lesz, annál jobban néz ki. Neki kifejezetten jól áll, hogy elmúlt 30 éves. A dögös fotóitól biztosan fogtok dobni egy hátast.

Jessica Simpson is feltűnt, aki a fogyása után nem tudja megunni a bikinis fotók posztolását. Örülünk, hogy ismét ennyire jól érzi magát a bőrében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás