Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

G.w.M hencegett és az egész országnak odaszúrt, míg Csuti és Kulcsár Edina együtt töltötte az időt

G.w.M hencegett és az egész országnak odaszúrt, míg Csuti és Kulcsár Edina együtt töltötte az időt

Színes

G.w.M hencegett és az egész országnak odaszúrt, míg Csuti és Kulcsár Edina együtt töltötte az időt

Színes

BTP 16:45

Csuti a nyuszival pózolt, míg G.w.M inkább azt mutatta meg, hogy milyen luxusautót szerzett be húsvétra.

A bulvármédiában anno szinte mindenki Kulcsár Edina és Szabó András Csuti szakításával volt elfoglalva. A hír akkor robbant még nagyobbat, amikor kiderült, hogy előbbi már új párt is talált magának G.w.M, azaz Várga Márk személyében.

Azért Csutit se kell félteni, és sejteni lehetett, hogy ha lezárta magában a dolgot Kulcsár Edinával, akkor nem sokáig fog a piacon maradni szingliként. A madridi romantikus utazásuk után az üzletember meg is mutatta mindenki az új barátnőjét Instagramon.

Még mindig az elején jár a kapcsolatuk, de úgy néz ki jó úton haladnak afelé, hogy meg tudják adni egymásnak a boldogságot.

Nem rég Csuti és Gina Curtisszel valamint a barátaival buliztak együtt, de az üzletember húsvétra hazament Kulcsár Edinához és a gyerekekhez, legalábbis erről árulkodik a lenti fotó.

A Bors leplezte le, hogy Csuti az Edinával közös házuk kertjében van. Itt szétszórtak mindenféle édességet, amit a gyerekeknek kellett összeszedni. Tehát úgy néz ki, hogy az egykori szerelmesek végre félre tudták tenni a nézeteltéréseiket.

G.w.M közben úgy döntött, hogy nyuszi helyett az új luxusautójával pózol. Nem csak megmutatta a Mercedest, hanem közben oda is sózott azoknak, akik róla pletykálkodnak.

„Az emberek azért beszélnek rólam, mert ha magukról beszélnének, akkor senki sem figyelne rájuk. Üdv a családban S-osztály”

- írta a rapper a bejegyzéshez.

G.w.M nincs túl jóban az exével, mivel nem tudnak megegyezni a tartásdíjról. A rapper állítólag eléggé sokallja a régi szerelme kérését. G.w.M azért felvidította magát egy luxusautóval, és közben kritikusan üzent is mindenkinek.

Borítókép: Profimedia