promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Patrick Swayze-nek van egy törvénytelen fia? - Milliós örökség is ütheti a markát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész egész életében gyerekekről álmodott.

Patrick Swayze 2009-ben halt meg rákban, a betegség miatti korai halála előtt valószínűleg élete legjobb hírét kapta: állítólag tudomást szerzett a törvénytelen fiáról. A 46 éves Jason Whittle volt futballista azt állítja, hogy a hollywoodi sztár kapcsolatban állt néhai édesanyjával, Bonnie-val.

Állítólag egy DNS-teszt is megerősítette, hogy Jason Patrick Swayze fia. A férfi jogi vitában áll az özveggyel, Lisa Niemivel, ezért még nem állhatott nyilvánosság elé a történetével, de a menedzsere megerősítette a híreket.

„Bonnie anyja tudja az egész történetet. 1972-ben egymásba szerettek. Bonnie volt Patrick első szerelme”

- mondta.

Az özvegynek duplán fájó a törvénytelen fiú előkerülése. Egyrészt a milliós örökségre is jogot formálhat, másrészt Jason 1975-ben született, abban az évben, amikor Lisa Niemi és Patrick Swayze összeházasodtak.

34 évig éltek együtt, de gyermekük sosem született, hiába szerettek volna mindketten.

„Mindketten szerettük a gyerekeket, és mindenképpen saját családot akartunk… Alig vártam, hogy apa legyek és gyereket vállaljak ezzel a nővel, akit annyira szerettem. A lehető legjobb apa akartam lenni”

– írta Swayze Az életem ideje című önéletrajzi könyvében.

Valójában Lisa is teherbe esett egyszer, de a harmadik hónapban elvetélt, ami nagyon megviselte mindkettejüket.

Patrick Swayze állítólag 40 millió dollárt hagyott maga után, amit eddig egyértelműen Lisa Niemi és a színész testvére örökölt, de a törvénytelen fiú jogot formálhat legalább az örökség egy részére, ami komoly pereskedéshez vezethet. Jason elmondta, hogy a pénz kevéssé érdekli, csak szeretné, ha törvényesen elismernék Swayze fiaként.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás