promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Exatlon Hungary sztárja megmutatta csodálatos barátnőjét, a csodálattól le fog esni az állad is
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy döntött, nem titkolózik tovább.

Nagy verseny közepette dőlt el, hogy a férfiaknál Jósa Danny nyeri az Exatlon Hungary széria csúcsviadalát, az Exatlon Hungary All Start. Sőt, a versenyző még egy olyan szériát is megszakított, amelyre eddig mindig lehetett számítani. Bajnok fiúként nyert, ez pedig unikum a sorozat történetében. Danny 15 millióval lett gazdagabb a TV2 játékának végén.

Danny a műsor folyamán több szituációban is emlegette a barátnőjét, így elképesztően boldog volt, amikor megnyerték az ajándékozást, így pedig átvehhete azt a csomagot, amelyet párja küldött neki be a játékba.

Az ajándék nagyon jól esett neki és sok energiát merített belőle, főleg azokból a cetlikből, amelyek a csomagban voltak. minden nap egyet kellett kibontania, a papírdarabkákon pedig motiváló üzeneteket talált, aemlyek rengeteget segítettek neki a mindennapokban.

Az Exatlon győztese most az egyik közösségi oldalán, az Instagramon a rajongók nagy örömére, párjával egy közös fotóval jelentkezett. Természetesen a posztolt kép alá rengeteg gratuláció és jókívánság érkezett. Sokan gratuláltak Danny-nak a győzelemhez is, és persze sok boldogságot kívántak a fiataloknak.

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás